Kapcsolat

Scarb Invest - cégismertető

Cégünk, a Scarb-Invest Kft a 2012. év elején alakult.
2015 évben  megalapítottuk a  Scarb-Bau Kft-t, - azonos tulajdonosi körrel –amely az építkezések projektgazdája, míg a Scarb-Invest kft a generálkivitelező
A fennállásunk óta eltelt rövid idő alatt vállalkozásunk dinamikusan fejlődött, vásárlóink, száma folyamatosan növekszik. Vevőink számára a legkényelmesebb, teljes körű szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani. Célunk, hogy vevőink, elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, így mindig piacképes árakkal és természetesen igényes, megbízható munkavégzéssel állunk vásárlóink, megbízóink rendelkezésére.
Fő tevékenységi körünk az építőiparban építőmesteri és szakipari munkák generál-kivitelezése. Profilunk széleskörű: családi házaktól a társasház építéséig terjed.
Közületek, gazdasági és magánszemélyek egyaránt megbízóink bővülő széles skáláját alkotják, amely bizonyítja, hogy társaságunk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó épületek kivitelezésére.
Filozófiánk alapköveit képezi a minőség és a precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött, I. osztályú anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.
Partnereink bizalmát a folyamatos kapcsolattartással igyekszünk biztosítani, amely garanciát jelent a kivitelezés során felmerülő esetleges kérdések gyors és hatékony megoldására. A felelős gondolkodást és a maximális elkötelezettséget nemcsak saját magunktól, hanem minden alvállalkozónktól megköveteljük.
Mivel tevékenységünk az építőipar jelentős területét lefedi, szolgáltatásaink egy részét alvállalkozó partnereinkkel együtt összehangolva, zökkenőmentesen végezzük, akik a piaci követelményeknek megfelelően, magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek. 

Az évek során felhalmozódott tapasztalatok mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a fejlődésben lévő technológiák által támasztott elvárásoknak is teljes mértékben megfelelhessünk.

Műszaki alkalmassági referencia: (kulcsrakész kivitel)

  • Iker lakóház Sopron Bajnok u.
  • 2 db lakóház Sopron Diebold u.
  • 2 db iker lakóház Sopron, Bajnok u.
  • Lakóház Sopron, Rozsondai u.
  • 33 lakásos társasház Sopron Poda E. u. 
  • 42 lakásos társasház Sopron Nemeskúti u.
  • 30 lakásos Apartman ház Sopron Deákkúti u.